Homepage » Author Archives: Editor (page 5)

Posts by: Editor

Europa drejt shperberjes

Paralajmerim i ministrit te jashtem Filandez,Erki Tuomioja < > Ai thekson se zyrtaret e larte ne qeverine e tij jane pergatitur per kete , bile...

Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani

Në Shqipëri ministri i Brendshëm Bujar Nishani është zgjedhur presidenti i ardhshëm i vendit. Parlamenti me 73 votat e shumicës në pushtet mbështeti në raundin...

Tirana Tronditet nga Termeti

Pas termeteve ne diten e djeshme ne Itali, qe shkaktuan shume deme dhe rreth 15 viktima, sot raportohen lekundje ne vendin tone. Ne Tirane, rreth...