Homepage » Author Archives: Editor (page 6)

Posts by: Editor

Të drejtat e njeriut në Shqipëri

Më 8 maj 2011, Shqipëria mbajti zgjedhje vendore, të cilat Organizata për Sigurimin dhe Bashkëpunimin në Evropë (OSBE), i cilësoi si konkurruese dhe transparente, por...

Kina njeh Passaportat Kosoves

Kina është anëtare e KS të OKB-së, që nuk e ka njohur pavarësinë, po lejon shtetasit e Kosovës të hyjnë në territorin e vet duke...