Homepage » Author Archives: Lirenti.com (page 17)

Posts by: Lirenti.com

Rozana Radi le Tiranen

Ka pak ditë që këngëtarja simpatike Rozana Radi ka lënë kryeqytetin. Dhe në fakt nuk është se është larguar nga Shqipëria, por i është afruar...