Festa e Balones – FOTO

festa-balona (5)

Foto nga festa e balones. Ngjyra dhe forma nga me te ndryshme!

festa-balona (13)

festa-balona (14)

festa-balona

festa-balona (2)

festa-balona (3)

festa-balona (4)

Shiko foto te tjera nga Festa e Balones

Portali Shqiptar

Jepni mendimin tuaj