Makina e padukshme!

Ka bere te mundur te vizatoje makinen e padukshme, duke perdorur teknika te vizatimit 3D dhe nje auto Scoda.

 

makina-padukshme-invizible

 

makina-padukshme-invizible (1)

 

makina-padukshme-invizible (3)

 

 

 

Lirenti.com

Jepni mendimin tuaj