Homepage » Tech

Category "Tech"

Tech

Laptopi më i mirë Chromebook

Nëse jeni duke planifikuar për të blerë një Laptop të ri, por nuk keni ndarë akoma mendjen midis modeleve të ndryshme në treg, atëherë, në...

iPad me ekran super te madh

Pas fotove te iPhone 6, po dalin zera se Apple eshte duke projektuar një iPad me ekran 12.9 inch!Lajmin e përhap faqja Bloomberg dhe thekson...