Versioni 5 – Përsëri ndryshime?

Në fakt kishin kaluar disa vite pa u bërë ndryshime të mëdha. Dhe siç e kanë zakon arkitektët edhe ne po themi se ky ndryshim është bërë me ju në mendje, pra lexuesin! Ky ndryshim është një mënyrë për të ofruar informacione më direkt dhe për ti fokusuar më të rëndësishmit.

Jemi akoma në fazat e provës dhe është duke punuar për përmirësime. Nëse, ju shfaqen gabime, mund të na shkruani tek komentet.

Ps: Ah tashmë komentet janë të integruar me rrjetet sociale.

Jepni mendimin tuaj