Homepage » Humor

Category "Humor"

humor

Cudi irlandeze, martohen binjakët

Një martesë aspak e zakonshme ndodhur në Irlandë ka ngjallur habi në Britaninë e Madhe madje ka nisur të prodhojë tituj gazetash dhe kronika lajmesh...

Gjeni personazhin në foto!

E njihni kush është ky djalë simpatik brun? Eshtë e bukura, Angelina Jolie! E pabesueshme, por e vërtetë se si aktorja mundi të jetë nën...

100 Gjëra që nuk dini nga Viti 2009!

Pretendosni se dini ndodhitë kryesore çfarë ndodhi rreth botes në vitin 2009! Gaboheni!!! Faktet më interesante dhe të papritura mund të dalin nga lajmet e...

Dush brenda ne fast food

Dy vajzat ne foto jane pushuar nga puna pasi jane lare ne lavamanin e pjatave te fast foodit "Kentucky Fried Chicken" ne Kalifornia. Foton e...