Homepage » News

Category "News"

News

Botërori Brazil 2014 dhe mjedisi

Kampionati Botëror i Futbollit po rëndohet gjithmonë e më shumë nga dioksidi i karbonit, me FIFA-n që llogarit se aktiviteti i këtij viti në Brazil...

Amerika Feston 237 vjet Pavarësi

Nga: AGIM NEZA 4 Korriku është datëlindja e Amerikës! 237 vjet pavarësi dhe Amerika mbetet gjithmonë e re në shpirtin e saj demokratik. Kjo datë...