Loja e Javes – Street Fighter

street-fighter-shqip-luaj

Per kete Fundjave Loja eshte Street Fighter. Me ane te shigjetave mund te levizni dhe me shkronjat e ndryshme mund te beni gjuatje. Keshille, kombinime tastash sjellin gjuajtje speciale.

Jepni mendimin tuaj