Oferta e muajt Gusht mbi Reklamat

reklama

Per Muajn Gusht 2008, oferta ku mund te reklamoni ne Rrjetin tone vetem me 95€ 50€ ne Muaj. Formatet e reklamave jane 725×90 dhe 300×250 ku do te shprendahen ne te gjitha faqet e Rrjetit tone ne internet si dhe ne faqet bashkpuntore. Prenotoni sa me shpejt, vetem nje numer i limituar pranohet. Mund te kontaktoni ne adresen tone te postes elektronike live @lirenti.com ose nga forma perkatese.

Jepni mendimin tuaj