Homepage » Author Archives: Lirenti.com (page 2)

Posts by: Lirenti.com

Makina e padukshme!

Ka bere te mundur te vizatoje makinen e padukshme, duke perdorur teknika te vizatimit 3D dhe nje auto Scoda. (more…)