Homepage » Author Archives: Lirenti.com (page 3)

Posts by: Lirenti.com

Zana Krasniqi pozon me Ryan

Ai është një ndër sportistët me të preferuar në Amerikë, jo vetëm sepse është fitues olimpik dhe thyes i disa rekordeve botërore në not, por...

Dush brenda ne fast food

Dy vajzat ne foto jane pushuar nga puna pasi jane lare ne lavamanin e pjatave te fast foodit "Kentucky Fried Chicken" ne Kalifornia. Foton e...