Homepage » Author Archives: Lirenti.com (page 4)

Posts by: Lirenti.com

Genta dhe Zanfina

Shoqëria mes motrave Ismaili dhe këngëtares tjetër kosovare shumë të popullarizuar Genta Ismajli nuk ka të ndalur, edhe pse një kohë u përfol për një...