Filma Vizatimor Shqiptar – Ndodhite e Cufos

[flashvideo filename=http://www.youtube.com/watch?v=goWfIqGQCV8 width=300 /] “>

Shikoni Filma te tjere vizatimor Shqiptar

  1. mua me pelqejne shum shum shum filmat vizatimor filmi me se shumti qe e pelqej un eshte mila dhe shiro e me i keqi qe sme pelqen mua eshte popej marinari dhe pantera roze

  2. un i dua shum filmat vizatimor sidomos mila dhe shiro po ashtu dhe princesha sfirene e ndersa me te keqinjet jane popej marinari dhe pantera roz

Jepni mendimin tuaj