Ushqim i keq? Seks i keq!

Nese ushqeheni ne menyre te crregullt, rrezikoni te beni nje figure te keqe ne shtrat. Kete e thone specialistet e fushes se ushqimit dhe seksologjise qe sipas nje studimi te kryer, 65 % e rasteve konfirmojne lidhjen e ngushte mes ushqimit dhe seksit. Po ju pelqen ky artikull: vazhdoni leximin me tej mbi ushqimin dhe seksin

Jepni mendimin tuaj