Si të krijojmë një Radio në Internet!

Ky tutorial do tu tregoj si te krijoni nje radio ne internet. Eshte si te gjitha radiot e tjerat profesionale por me nje ndryshim qe nuk mund te degjohet ne FM. Per tu krijuar eshte shume e thjesht dhe ju duhen vetëm 10 minuta kohe.

Programet jane te përfshira ne paketën qe mund ta shkarkoni ne fund te ketij postimi.

Lexo vazhdimin ne forum.

Jepni mendimin tuaj