Apple prezanton iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus

Apple eshte duke prezantuar produktet e reja dhe nder te parat iPhone ne dy versione! iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus. I pari vjen me nje ekran 4.7 dhe ai Plus me 5.5 inch. Ndersa per trashesine 6.9 mm per iPhone 6 dhe 7.1mm per versionin Plus.

Keto jane disa nga fotot zyrtare te iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus:

Iphone

Apple Iphone

Iphone free

Jepni mendimin tuaj