Homepage » Tag Archives: arme zjarri

Posts Tagged: "arme zjarri"

Jo Armeve

Ja dhe nje video tjeter ku tregohet se armet mund te godasin jo vetem personit qe i drejtohet por dhe ate qe e shkrep.