Facebook me 400 milionë përdorues dhe dizajn të ri

Shërbimi dhe rrjeti shoqëror online Facebook ka përgatitur dizajn të ri, i cili është përshtatur me ditëlindjen e tij të gjashtë me radhë.Programuesit e Facebookut na kanë përgatitur edhe një befasi. Prej sot e tutje, neve do na ofrohet në shërbim një ridizajnim i faqes së parë të këtij shërbimi.
Veç atyre vizuale, ndryshimet e reja përfshijnë edhe ndryshime në vet funksionalitetin e shërbimit kështu që për shembull fusha për kërkime të përmbajtjes është vendosur në vend tjetër dhe zmadhuar, është modifikuar përzgjedhësi kryesor, është shtuar i ashtuquajturi “Aplication Dashboard” i cili ofron pamje të aplikacioneve të cilat ju apo kontaktet tuaja kanë përdorë rishtazi, si dhe shumë ndryshime tjera.
Në të njëjtën kohë, themeluesi i këtij rrjeti Mark Zuckerberg ka njoftuar edhe për një arritje të produktit të tij. Sipas tij, Facebook ka thyer kufirin prej 400 milionë përdoruesve dhe është etabluar edhe më shumë si rrjeti më i popullarizuar shoqëror në internet.

Jepni mendimin tuaj