Homepage » Tag Archives: bregdet

Posts Tagged: "bregdet"

Rozana Radi le Tiranen

Ka pak ditë që këngëtarja simpatike Rozana Radi ka lënë kryeqytetin. Dhe në fakt nuk është se është larguar nga Shqipëria, por i është afruar...