Firefox 3.6 tani i disponueshem dhe shume te reja!

Mozillaka leshuar Firefox ne versionin 3.6, shfletuesi me i mire qe bota ka njohur. World’s Best Browser shprehet Mozilla ne faqen e Fireofx 3.6 i cili eshte vene per shkarkim/update vetem para pak oresh. Te rejat ne kete shfletues jane shume, por ato qe bien ne sy jane veshjet “Personas” siç e shikoni dhe nga imazhi i bashkangjitur. Firefox 3.6 tani me teknologjite e reja CSS, DOM dhe HTML 5, full-screen video, open-source Web Open Font Format (WOFF).Sapo e kishim permendur qe Firefox 3.6 eshte mbas porte.

Ju mund te shkarkoni Firefox ne gjuhen tuaj te preferuar dhe ju kujtoj se edhe gjuha Shqip eshte ne listen e Firefox 3.6

Shkarko Firefox 3.6

Jepni mendimin tuaj