Birra Seksi – Reklam

  1. shum rreklam e bikurr kurr reklam ma te qarten nuk kom pa hahah edhe nje gje dua tja them po rastesisht dini per lojen per nje loj me birra qe kur ta mbushesh goten me birr vajza zhvishet krejt gati sikur kjo rreklama juaj dhe nuk po munedem ta gjej dot ju lutemi am jepeni web e asaj loje tung tung shum te mir jeni hahahahahhaa

Jepni mendimin tuaj