Golat Fantazem – Video Permbledhje

Nje koleksion me Gola Fantazem qe nuk mund ta humbni!

1 – Goli Fantazem
Ja çfare ndodh kur skuadra kundershtare mungon: edhe portieri shenon gol

Goli nga 70 metra
Mund te evitohej nje gol i tille?

Nje autogol i mahnitshem
Keshtu eshte kur nuk dallon te majte nga te djathten

Autori Golit eshte Era
Cfare ndodh kur golin e shenon era qe fryn! Kush i merr meritat

Ja dhe nje gol tjeter i shenuar nga “era”

Kthimi i Falcao
Lojtar i komberares se brazilit

Jepni mendimin tuaj