Foto Kuq e Zi

kuq-e-zi (13)

Kur keni lexuar titullin Kuq e ZI, mendja ku ja shkuar tek Kombetarja apo tek flamuri Shqiperise, por jo keto jane disa imazhe te zgjedhura dhe te punuar me profesionalizem.

kuq-e-zi (17) kuq-e-zi (7) kuq-e-zi (8) kuq-e-zi (9) kuq-e-zi (16)

Mund te gjeni imazhe te tjera Kuq e Zi ne forumin tone.

Jepni mendimin tuaj