Addons – Shtesat me te mira per Firefox

google-firefox-addons-imazhe

Dite per dite jemi duke rekomanduar shtesa (add-ons) per Firefox. Kete teme mund ta gjene ne kategorit e forumit tone.
Keto shtesa bejne te mundur nje shfletim te faqeve te internetit sa me te kendshem dhe te thjeshte, por dhe shfrytezojne ne maksimum te gjitha vetit e Firefox.

Vizitoni temen ne Firefox Add-ons qe ne ju rekomandojme! prane bordit te forumit

Jepni mendimin tuaj