Screencast: Dy tutoriale mbi Photoshop

Per te apasinuarit e Photoshop dhe per te gjitha ata qe sapo kane filluar te perdorni kete program ne kategorin Design ju mund te gjeni keto dy guida video:

Shiko: Si te krijoni nje tekst me efket te kendshem

Shiko: Si te krijoni dhe shpetoni Layer Style

Mos nguroni te na sygjeroni ato qe doni te mesoni ne Photoshop dhe ne do e pregatisim per ju.

Jepni mendimin tuaj