Kalendari i Rovena Stefa

rovena-stefa2

rovena-stefa

rovena-stefa-3

Provokuese, me rroba banjo, në breg të detit, në muzg, ndërsa dielli është duke perënduar. Është ky një prej imazheve të shkëp[utura nga kalendari që do të nxjerrë këtë fundviti këngëtarja Rovena Stefa. Ajo ka realizuar fotot në bregdetion shqiptar të Durrësit, ndërsa kalendari do të anonccohet pak muaj më vonë. Përsa i ëprket muzikës këngëtarja vazhdon të jetë në treg me albumin e lanccuar këtë verë “Lum e Lum”, e prezantuar në televizionet muzikore më këngën “Burrë të martuar dashurova”. Pikëqrisht videoklipi i kësaj kënge do të jetë pjesëmarrës në festivalin e videoklipeve që do të mbahet këtë fund viti në Kosovë, të organizuar nga Ziko Company.

Foto dhe artikull nga Bluetooth.

Jepni mendimin tuaj