Pushimet e vetmuara te Zajmines

Këtë vit pa të dashur,me mikeshat në Turqi

Këto ditë është menduar shumë për pushimet e verës dhe në fund ka zgjedhur. Do të shkojë në Turqi, aty ku i pëlqen më shumë dhe relaksin mendon se e ka të garantuar. Bukuroshja Zajmina, dy ditë më parë është fotografuar nga paparaci ynë në ambientet e brendëshme të agjencisë turistike ‘Ester’ që ndodhet në rrugën Myslym Shyri në Tiranë.

Me dy shoqe të tjera ajo është menduar shumë përpara se të zgjedhë hotelin që i duket më i përshtatshëm. Nga sa u interesuam në agjenci dhe nga sa na tha vetë Zajmina e kontaktuar me telefon nga ‘Bluetooth’, pushimet do t’i bëjë me një grup shoqëror i përbërë prej 13 vetash, ndër to, shoqet më të mira të saj. Periudha e pushimeve do të jetë pjesa e dytë e Gushtit ndërsa vendqëndrimi do të jetë një hotel me 5 yje në Belek të Turqisë por nuk do të mungojnë edhe udhëtimet nëpër tre qytete të tjera turistike turke.

Nga Bluetooth

Jepni mendimin tuaj