Zajmines i ka rene ne koke per Cannavaron

Zajmina-shqip-Cannavaro-futbollist

Nuk e ndërron me asnjë. I pëlqen fizikisht, dhe kur mendon muskujt e tij, e barkun fibër?! “Do hiqja dorë nga gjithçka për të takuar fizikisht Cannavaron”, ka pohuar Zajmina. Por e sugjestionuar vetëm nga ekrani, siç duket ëndërron ca si shumë, për të qenë pse jo, të paktën vetëm 5 minuta me të e jo më shumë.

Fantazia i është shtuar gjatë këtij kampionati, për futbollistin italian 27-vjeçar, me tiparet e latinit të vërtetë, dhe me një buzëqeshje të hatashme. Ende s’ka menduar se si mund të bjerë në kontakt me futbollistin, por një gjë e di mirë që për Cannavaron i ka rënë në kokë.

Material nga Panorama Plus

Jepni mendimin tuaj