Nis viti i ri shkollor

Dyert e shkollave 9-vjecare dhe te mesme jane hapur sot për mijëra nxënës.
Por fillimi i vitit shkollor mbetet gjithnje i vecante për vogëlushët e klasave të para, të cilët do të mësojnë tëe shkruajnë dhe të lexojnë.


Mësueset e klasave të para, tregojne se detyra e tyre është shume e rendesishme por edhe e vacante,pasi ato hedhin themelin ne arsimimin e ketij brezi te ri.

Ne shume shkolla te vendit nuk ka perfunduar pajisja e plote e nxenesve me libra. Drejtoret e shkollave tregojne se brenda dates 15 shtator te gjithe nxenesit do te kene tekstet ne duar.

Rimbursimi i librave do te behet vetem per familjet ne nevoje te cilat do te vertetojne permes nje dokumenti se nuk kane mundesi financiare.

Jepni mendimin tuaj