Seksi zgjat jetën e meshkujve

Një aktivitet seksual i plotë dhë i pëlqyeshëm mbron burrat nga problemet kardio-vaskulare.

Përfundimin e kanë nxjerrë disa kërkues në Itali.

“Ajo që është zbuluar është me të vërtetë një rreth vicioz. Më shumë seks është i barabartë me më shumë testosterone, që janë të njëvlefshme me më pak depresion, një performancë më të mirë kardiovaskulare dhe një metabolizëm më të mir딝, është shprehur Emmanuele Jannini, koordinatore e kërkimit.

Jepni mendimin tuaj