Shkëmbimi i të dhënave me Android-Smartphone dhe Kompjuter

Te shkembeni skedare apo te dhena nga nje Smartphone me PC apo ne mes dy pajisjeve mobile eshte me e lehte te thuhet sesa te veprohet! Vecanerisht veshtiresi kemi kur nuk eshte ndonje kabell ne dispozicion! Por edhe per kete ka nje zgjidhje! Ne kete artikull do te ju shpjegojme se si te shkembeni te dhenat, skedaret, kontaktet etj… nga nje Smartphone me Android ne PC dhe anasjelltas!

Vazhdo leximin e temes Shkembimi i te dhenave me Android Smartphone & PC

Jepni mendimin tuaj