Guide: Si te ndryshoni butonin e Start ne Windows 7

Jeni te lodhur duke pare te njejtin buton Start ne Windows 7? Eshte koha ta ndryshoni! Me Start Button Changer ju mund te vini si imazh dhe foton tuaj ne fare pak kohe dhe vetem me dy here te klikuar.

Pas instalimit te programit ne kartele do te gjeni gjithashtu dhe imazhe te tjera te perfshire ne program. Perdoruesit e Windows 7 x64 duhet ta hapin kete program si administrator.

Shkarko Programin

Jepni mendimin tuaj