Si te heqim Internet Explorer 9 beta

 Nese keni instaluar Internet Explorer 9 beta dhe tashme nuk doni me ta mbani ne kompjuter per ndonje problem me funksionimin apo sepse thjesht nuk ju pelqen, ne kete guide do te shpjegoj si ta hiqni kete program.

Kjo guida eshte krijuar mbi nje kompjuter me Windows 7.

Hapni Panelin e Kontrollit duke klikuar mbi start:

ose filloni te shkruani ne hapesiren e kerkimit “controll panel”:

Me pas shkoni tek Programet.

Pasi IE9 beta eshte instaluar si nje update ju duhet te klikoni mbi Shiko instalimet e update ne te majte te dritares:

 Gjeni Internet Explorer 9 ne listen e azhornimeve dhe dopio klik per ta hequr!

Kjo ishte e gjitha! Mos harroni te rregjistroheni ne faqen tone apo te beheni fan e Facebook.

Jepni mendimin tuaj