Publikohet orari i ndeshjeve të kupës së botës BRAZIL 2014

Puklikohen oraret e zhvillimit te ndeshjeve ne kupen e botes Brazil 2014

Premiera do te jete ne date 12 Qershor 2014 ne San Paolo ne oren 17.00.

Ndeshjet ne grupe do te zhvillohen ne oret 13.00 16.00 17.00 19.00 dhe 21.00 sipas ores vendase te Brazilit
Duke i shtuar ketyre 6-7 ore qe kemi diference me Brazilin e kuptoni edhe vete qe me oraret e mbremjes do te kemi problem.
I bie qe ndeshja e ores 21.00 psh ketu tek ne te trasmetohet 3 ose 4 te mengjesit sipas qytetit ku do zhvillohet.
Finalja do te luhet ne MARAKANA ne oren 16.00 sipas ores vendase.

Jepni mendimin tuaj