iDOSER- Droga elektronike

Alarmi është dhënë pothuajse në shumicën e shteteve të botës për iDOSER një drogë e re elektronike, e cila prodhohet dhe shperndahet nëpërmjet internetit. “Droga” e cila “cmend” trurin nuk qarkullon në formë kokrash, pluhuri apo e lengshme…. por në forme dixhitale në internet dhe njeh si perdorues te gjitha moshat, perfshire edhe femije te vegjel!

 Sipas specialisteve < > bazohet ne vale degjuese te cilat jane perpunuar ne menyre profesionale ne forme e MP3 dhe shiten si te dhena drg.

Me nje program te vecante qe jepet falas ne internet perdoruesi mund ta < > ta degjoje dhe te narkohet.
Nje dowload i thjeshte, nje dhome e erret, syte e mbyllur me nje shami dhe perqendrim total.
Kjo lloj droge vepron direkt e ne tru, ne te njejtat zona te trurit ku veprojne edhe drogat e tjera, dhe per shume ore perdoruesi eshte “ne nje bote tjeter”.

Kemi te bejme me nje fenomen shume shqetesues……..kjo per faktin se ne fillim dozat jepen falas dhe pastaj pasi krijohet varesia e personave nga droga fillojne edhe pagesat
Pgesat per 1 doze jane 5 dollare…….bile kane filluar edhe ofertat 4 doza 18 dollare.

Jepni mendimin tuaj