Tragjedi ne tynel – Humbin jeten 22 femije nga perplasja e nje Autobuzi

28 persona kame humbur jeten nga nje aksident i rende mbremjen e te martes. Per motive akoma te paditur, autobuzi qe po kthehej nga pushimet me femije dhe mesues eshte perplasur ne nje tynel te Zviceres. Autobuzi kishte targa te Belgjikes dhe te dy shoferat kane vdekur.
24 femijet e tjere kan marre plag te renda por jashte rrezikut.

Foto nga tragjedia:

Jepni mendimin tuaj