Homepage » Tag Archives: ermal fejzullahu

Posts Tagged: "ermal fejzullahu"

Dashuria e Ermal Fejzullahut

Në mjaft intervista dhe sipas asaj që deklaron gjithmonë tek të njohurit e tij, këngëtari kosovar Ermal Fejzullahu është shprehur se nuk e ka provuar...