5 Menyra per te siguruar rrjetin Wireless

Rrjeti Wireless (pa fije) tashme eshte kthyer ne nje komoditet ne shtepite tona. Mund te lidhemi ne çdo cep te shtepise pa qene nevoja e ndonje kablli rrjeti. Mund te lidhim nga 1 deri ne disa kompjutera apo telefona me Wireless.

 Por nga rrjeti jone i Wireless mund te lidhen gjithashtu komshite apo kalimtaret e rruges nqs ne nuk e sigurojme ate dhe mund te na futen ne kompjuterin tone duke shkaktuar probleme apo duke na vjedhur te dhena te rendesishme.

Vazhdo Leximin ne Brendesi te forumit…

Jepni mendimin tuaj