Eralda Hitaj, histori dashurie me futbollistin Pema

image

Tashmë historia e dashurisë mes modeles Eralda Hitaj, dhe futbollistit Eleandro Pema nuk përbën më mister. Çifti është parë së bashku në ambiente të ndryshme dhe lokale të Tiranës, duke shkëmbyer
gjeste afeksioni, që nuk lë më dyshim: Ata të dy janë bashkë. Eralda e ka mohuar gjithmonë këtë
lidhje, të cilën e ka komentuar si thjesht miqësi të sinqertë mes tyre. Por

vetëm pak ditë më parë ajo është parë sërish në krahët e të dashurit të saj futbollist në një nga plazhet e jugut të Shqipërisë.

Artikull nga Panorama Plus

Jepni mendimin tuaj