Doni te Programoni Aplikacione per Telefonat Celular?

Nese doni te filloni te ndertoni programe per telefona celuar me sistem Android ju duhet te keni kete vegel qe ju thjeshton mjaft punen dhe ju lejon te perdorni klasat e implementuar nga Google.

Shikoni hap pas hapi si ta installoni Android SDK ne kompjuter qoft Windows, Linux apo Mac OSx.

Jepni mendimin tuaj