Homepage » Tag Archives: futboll online

Posts Tagged: "futboll online"

Botërori Brazil 2014 dhe mjedisi

Kampionati Botëror i Futbollit po rëndohet gjithmonë e më shumë nga dioksidi i karbonit, me FIFA-n që llogarit se aktiviteti i këtij viti në Brazil...