Google se shpejti ne ekranin e Televizionit

Google se shpejti do te kete Televizionin e tij! Google TV, ose me sakt Set Top Box qe duke u lidhur me televizorin – mundeson te gjithe ato materiale multimediale qe zakonisht jemi mesuar ti shikojme ne ekranin e kompjuterit.

Google TV, mundesohet nga Sony, qe do mendoj per hardware, nga Logitech per telekomanden dhe nga Intel, qe do i ofroj nje chip. Set Top Box do te mbaj nje sistem operativ Android, dhe si shfletues do te perdoret Google Chrome.

Jepni mendimin tuaj