iOS4 – Gati sistemi i ri per telefonat iPhone

Qe sot eshte e disponueshem sistemi i ri per telefonat iPhonedhe lexuesit mp3 iPod Touch. Apple la leshuar versionin 4 te sistemit operativ mobile. Te gjithe kane rreshtur per te azhornuar sistemin e tyre ne iOS 4, por disa jane duke u ndeshur me probleme serioze per mbingarkesen e serverit si dhe bllokim te telefoni. Vini re se nqs telfoni juaj eshte Jailbreak, pra i zhbllokuar; ju nuk duhet te beni azhornimin nga iTunes.

iOs4 eshte rreth 400MB dhe ju mund ta shkarkoni nga iTunes, dhe modelet iPhone qe mund te mbajne kete sistem jane 3G dhe 3Gs. Gjithashtu dhe iPhone 4, por qe akoma nuk eshte ne shitje.

Nqs telefoni juaj eshte 3G ka mundesi qe disa nga te rejat e ketij sistemi mos te funksionojne. Eshte nomale, pasi lista me funskionet paraqitet dhe ne faqen e appe.com

A keni plan te blini telefonin e ri te Apple, iPhone 4? Presim komentet.

Jepni mendimin tuaj