Homepage » Tag Archives: vizatime

Posts Tagged: "vizatime"

Makina e padukshme!

Ka bere te mundur te vizatoje makinen e padukshme, duke perdorur teknika te vizatimit 3D dhe nje auto Scoda. (more…)