Super Shfletuesi ne Re nga Maxthon

Maxthon Cloud Browser është shfletuesi në re! Super i shpejtë sipas Maxthon, kompanisë që ka punuar mbrapa këtij software. I disponueshem per shume plataforma si Windows, Android, Mac, iOS, Windows Phone dhe Linux, Maxthon pretendon te sfidoje shfletuesit ne qarkullim dhe te shlkepuse nje pjese te perdorueseve!

Disa video tutoriale:

Shkarko Maxthon Browser

Jepni mendimin tuaj