Vajza – Arlinda (Fier)

Fieri

Foto e derguar nga Arlinda nepermjet formes kontaktimit per konkursin Vajza e Vitit 2008.

Mund te dergoni fotot tuaja ne redaksin tone. Ato do te publikohen ne kete faqe dhe ne fund te ketij viti do te hapet konkursi ku dhe do te shpallet fituesja.

Cfare kemi pregatit si çmim? Na ndiqni ne ditet ne vazhdim.

Dergo Foton tuaj ketu!