Cmenden kosovaret per “Big Brother”-at

big-brother-albania-shqip-download-muzik-film-spektakel-blog

Plas xhelozia mes Inës dhe Polit nga dyndja e fansave

Ato janë ndjerë si në qiellin e shtatë dhe në fakt kanë pasur të drejtë. Të mos jesh as këngëtar, as aktor, as politikan, por thjesht të kesh marrë pjesë në një reality show dhe të marrësh kaq famë, kjo ngjan me të vërtetë me një nga ato ëndrra për të cilat thuhet “shumë e bukur për të qenë e vërtetë”. Por ja që ka ndodhur. Një javë më parë Ina, Poli, Visi, Dorina, Çimi, Ingridi dhe Astriti kanë kaluar pesë ditë të paharruara në Gjilan dhe Prishtinë. Ata janë befasuar nga pritja e bashkëatdhetarëve atje të cilët edhe pse nuk ishin lajmëruar, kanë vërshuar në diskotekat ku ndodheshin djemtë dhe vajzat por edhe para hotelit ku ata ishin akomoduar. Por si të gjitha gjërat e bukura që kanë edhe anën e tyre të papëlqyeshme, duket se dyndja e fansave ka krijuar xhelozi mes Polit dhe Inës. Djemtë i suleshin Inës duke e puthur ku të mundnin, por po kështu bënin edhe vajzat me Polin. Mbas euforisë që iu krijonte kjo situatë, që të dy kthjelloheshin dhe fillonin duke kërkuar në turmë njëri-tjetrin. Aty më shumë se kurrë mori vlerë shprehja “Ku Poli, ku Ina


material nga PanoramaPlus

Jepni mendimin tuaj