Apel per Aksidentin e Himares – Nevojitet gjak per te aksidentuarit

[COLOR=”#FF0000″][SIZE=4]Në spitalin e Vlorës dhe ne spitalin ushtarak ne Tirane nevojitet urgjentisht gjak
per te shpetuar te aksidentuarit e tragjedis se Himares. Ftojme te gjithe qytetaret [/COLOR]Ngushellime familjareve qe kane humbur njerezit e dashur ne kete askident tragjik.[/SIZE]

Jepni mendimin tuaj